۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۰
کد خبر: ۵۱۸۰۷۹
معاون تبلیغ و امور بین الملل حوزه علمیه هرمزگان تاکید کرد؛

لزوم برقراری تعامل صحیح و سازنده بین حوزه و دانشگاه 

معاون تبلیغ و امور بین الملل حوزه علمیه هرمزگان گفت: نبود تعامل صحیح و سازنده بین حوزه و دانشگاه و فقدان تعامل در ارتباط بین علوم انسانی با ابعاد مختلف الگوی اسلامی ایرانی از موانع عدم تحقق تحول علوم انسانی است.
حجت الاسلام موسایی

حجت الاسلام حسن موسایی معاون تبلیغ و امور بین الملل حوزه علمیه هرمزگان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، با اشاره به لزوم تحول علوم انسانی گفت: انقلاب اسلامی با رهبری امام خمینی(ره) به دنبال تمدن سازی اسلامی است و یکی از اموری که در این تمدن سازی نقش دارد علوم انسانی است.

وی در ادامه افزود: علوم انسانی سالهای متمادی است که مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته و یکی از تاکیدات معظم له در راستای تحول علوم انسانی این است که به فرموده ایشان نمی خواهیم علومی را بخوانیم که غرب برای ما نوشته است بلکه با اتکا به ظرفیت های خود باید علوم انسانی را بر مبنای اسلام بنویسیم و در این امر حوزه و روحانیت به عنوان اسلام شناسان و محققان صاحب قلم مباحث اسلامی رسالت مهم و خطیری را برعهده دارند زیرا باید بتوانند این علوم را استخراج و تدوین کنند.

معاون تبلیغ و امور بین الملل حوزه های علمیه هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به موانع تحقق تحول علوم انسانی تصریح کرد: در هر راهی موانعی موجود است و تحول علوم انسانی نیز از این قاعده مستثنی نیست.

حجت الاسلام موسایی در ادامه، عدم توجه لازم به لایه‌های عمیق در تحول علوم انسانی، فقدان جریان روشمند دین در متن علوم انسانی و فراگیر نشدن حرکت به سوی تولید علم در دانشگاه‌ها را از جمله موانع تحقق تحول علوم انسانی برشمرد.

وی همچنین گفت: نبود تعامل صحیح و سازنده بین حوزه و دانشگاه و فقدان تعامل در ارتباط بین علوم انسانی با ابعاد مختلف الگوی اسلامی ایرانی از دیگر موانعی بوده که در عدم تحقق تحول علوم انسانی دخیل است.

معاون تبلیغ و امور بین الملل حوزه های علمیه هرمزگان با اشاره به راهکارهای مناسب برای تسریع بخشیدن به روند تحقق تحول علوم انسانی ابراز داشت: تدوین و ترسیم نقشه راه و برنامه ریزی ها و همچنین هدف گذاری های دقیق برای استخراج علوم انسانی مبتنی بر معارف عمیق دین مبین اسلام و حرکت و کادر سازی مهمترین راهکاری است که در روند فرآیند تحول علوم انسانی موثر است و ضروری است تا در این مسیر از مشاوره کارشناسان نیز بهره جست./۸۵۱/ت302/ب1

ارسال نظرات